foto's plaatsen

Tips, suggesties en opmerkingen over het forum of over de website www.RenaultSafrane.nl
Gebruikersavatar
Gunther
Administrator
Berichten: 2085
Lid geworden op: wo sep 15, 2004 9:02 am
Locatie: Meeuwen

Bericht door Gunther » za mar 02, 2013 11:24 am

Renaultootje schreef: Hoi Gunther,
Reproduceren is voor mij niet zo'n probleem :lol:

Javascript beveiliging; (ben mij niet bewust dat ik die heb) weet jij hoe ik dat kan uitzetten dan wel controleren ?

@Albert, inderdaad een hele mooie foto......auto lijkt haast mooier dan in het echt :oops:
OK, net op een ander systeem met IE8 het probleem ook kunnen reproduceren. Inderdaad een beveiligingsinstelling.
In IE8 zie je in je statusbalk onderin rechts als het goed is een icoontje met daarachter "internet". Als je daarop dubbelklikt, kom je bij beveligingsinstellingen. Daar kun je ergens instellingen doen voor vertrouwede website. www.renaultsafrane.nl moet je dan als vertrouwde website toevoegen.
Volvo S60 D3 Summum 2011
Toyota Yaris Full Hybrid 1.5 Aspiration 2014

Gebruikersavatar
Gunther
Administrator
Berichten: 2085
Lid geworden op: wo sep 15, 2004 9:02 am
Locatie: Meeuwen

Bericht door Gunther » za mar 02, 2013 11:25 am

Renaultootje schreef: Hoi Gunther,
Reproduceren is voor mij niet zo'n probleem :lol:

Javascript beveiliging; (ben mij niet bewust dat ik die heb) weet jij hoe ik dat kan uitzetten dan wel controleren ?
OK, net op een ander systeem met IE8 het probleem ook kunnen reproduceren. Inderdaad een beveiligingsinstelling.
In IE8 zie je in je statusbalk onderin rechts als het goed is een icoontje met daarachter "internet". Als je daarop dubbelklikt, kom je bij beveligingsinstellingen. Daar kun je ergens instellingen doen voor vertrouwede website. www.renaultsafrane.nl moet je dan als vertrouwde website toevoegen.
Volvo S60 D3 Summum 2011
Toyota Yaris Full Hybrid 1.5 Aspiration 2014

Verdi48
Berichten: 9
Lid geworden op: do okt 04, 2012 10:36 am
Locatie: Achterhoek

Foto's plaatsen lukt niet

Bericht door Verdi48 » za sep 21, 2013 8:34 pm

Dit draadje even goed gelezen, maar veel wijzer word ik er niet van.

Ook bij mij lukt het maar niet om foto's bij m'n tekst te plaatsen, al van alles geprobeerd.
Op een Desktop op een laptop, Firefox, IE 10.
Firewall uitgezet.

Gezocht naar beveiligingsinstellingen, nix helpt.
Als ik die [foto] button aanklik gebeurt er nada.

Wie weet raad ?

Grtz. Verdi
Safrane RTE Alizé 2.2 dT, Megane Grand Tour benz.
soms kom je verder door ergens bij stil te staan

Gebruikersavatar
Gunther
Administrator
Berichten: 2085
Lid geworden op: wo sep 15, 2004 9:02 am
Locatie: Meeuwen

Bericht door Gunther » za sep 21, 2013 8:53 pm

In IE kun je als het goed is in de statusbalk links onderin klikken om eventuele foutmeldingen te zien. Dat zou me helpen om het probleem te kunnen achterhalen.
Volvo S60 D3 Summum 2011
Toyota Yaris Full Hybrid 1.5 Aspiration 2014

Verdi48
Berichten: 9
Lid geworden op: do okt 04, 2012 10:36 am
Locatie: Achterhoek

foto's uploaden lukt niet

Bericht door Verdi48 » za sep 21, 2013 10:18 pm

Gunther,

Fijn dat je probeert te helpen.
Wat bedoel je precies met statusbalk ?
Ik zie nergens een fout melding, waar ik ook klik.

Ook de button [Img] of Alt p geven geen oplossing.

Verdi

[/code]
Safrane RTE Alizé 2.2 dT, Megane Grand Tour benz.
soms kom je verder door ergens bij stil te staan

Gebruikersavatar
Gunther
Administrator
Berichten: 2085
Lid geworden op: wo sep 15, 2004 9:02 am
Locatie: Meeuwen

Bericht door Gunther » zo sep 22, 2013 9:43 am

Als je in IE10 ALT indrukt, krijg je een menu te zien. Bij Beeld - Werkbalk, kun je Statusbalk aanvinken. Onderaan krijg je er dan een grijze balk bij. Als er een fout optreedt in de pagina, krijg je dat links onderin te zien. Als je daar dan op dubbelklikt, krijg je als het goed is een schermpje met meer informatie.
Volvo S60 D3 Summum 2011
Toyota Yaris Full Hybrid 1.5 Aspiration 2014

Verdi48
Berichten: 9
Lid geworden op: do okt 04, 2012 10:36 am
Locatie: Achterhoek

Bericht door Verdi48 » ma sep 23, 2013 9:43 am

Gunther.

Onderstaande foutmelding staat in de pop-up.
Kan je daar iets mee ?

Grz. Verdi

Deze webpagina bevat fouten en werkt mogelijk niet goed.

Foutdetails webpagina

Gebruikersagent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.1; Trident/6.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; InfoPath.2)
Tijdstempel: Mon, 23 Sep 2013 08:38:47 UTC


Bericht: Kan de eigenschap appendChild van een niet-gedefinieerde verwijzing of een verwijzing naar een lege waarde niet ophalen
Regel: 17
Teken: 160
Code: 0
URI: http://pagead2.googlesyndication.com/pa ... raphics.js


Bericht: Kan de eigenschap appendChild van een niet-gedefinieerde verwijzing of een verwijzing naar een lege waarde niet ophalen
Regel: 17
Teken: 160
Code: 0
URI: http://pagead2.googlesyndication.com/pa ... raphics.js


Bericht: ym is niet gedefinieerd
Regel: 697
Teken: 1
Code: 0
URI: forum/posting.php?mode=reply&t=3839

Safrane RTE Alizé 2.2 dT, Megane Grand Tour benz.
soms kom je verder door ergens bij stil te staan

Gebruikersavatar
Gunther
Administrator
Berichten: 2085
Lid geworden op: wo sep 15, 2004 9:02 am
Locatie: Meeuwen

Bericht door Gunther » ma sep 23, 2013 8:40 pm

Top. Dat was inderdaad de informatie die ik zocht. De laatste van de drie meldingen overigens. De eerste twee zijn van de reclameblokje. Daar kan Google iets aan doen. :roll:

Ik ga eens kijken of ik er iets aan kan doen.
Volvo S60 D3 Summum 2011
Toyota Yaris Full Hybrid 1.5 Aspiration 2014

Gebruikersavatar
AS1 (Anne)
Administrator
Berichten: 3528
Lid geworden op: za mar 24, 2007 12:25 pm
Locatie: België

Re: foto's plaatsen

Bericht door AS1 (Anne) » ma nov 26, 2018 9:33 pm

Foto's kun je vanaf nu als volgt plaatsen.

1) Ga in je reactie naar de Bijlagen tab onderaan en kies "Bestanden toevoegen":
foto-plaatsen-1.jpg

2) Klik op "Plaats in tekst". Voila!
foto-plaatsen-2.jpg
1989 R25 V6 Injection LPG @339k (motor 140k)
1993 Clio 1.4 RN @177k

Gebruikersavatar
Jack de zeeuw
Berichten: 2337
Lid geworden op: di jan 12, 2010 9:01 pm
Locatie: IJzendijke,Zeeuws Vlaanderen

Re: foto's plaatsen

Bericht door Jack de zeeuw » do nov 29, 2018 1:29 am

Ook dit even getest, ik kreeg die balk met "plaats in tekst" niet te zien maar wel de melding dat het bestand te groot was. Betekent dat, dat je eerst de foto's moet bewerken ?
Kun je geen foto's plaatsen via de balk hierboven met de button"Afbeelding invoegen" of kan dat alleen als ze ergens in de cloud zijn opgeslagen ? Dus dan kun je ze daarmee niet plaatsen door ze van je computer te plukken ?
Het zal allemaal even wennen zijn. :?
De site is nu hetzelfde als de 25 site, en daar is foto's plaatsen ook niet handig vind ik :cry:

Ik krijg nu in ieder geval niet meer de melding dat het "onveilig" is.
Gaat steeds beter :)
Safrane3.0V6 Init.Paris'97 2007 (inmiddels donor)
Saf Baccara Biturbo '95 2010: 39 dkm, 018: 101
Saf Baccara Biturbo '94 2010:146 dkm, 018: 209
Saf RXE Biturbo '94 2015 (donor)
25 V6 Inj '90 2003 300 dkm
25 Turbo D '85 1991 400 dkm

Gebruikersavatar
Jack de zeeuw
Berichten: 2337
Lid geworden op: di jan 12, 2010 9:01 pm
Locatie: IJzendijke,Zeeuws Vlaanderen

Re: foto's plaatsen

Bericht door Jack de zeeuw » vr nov 30, 2018 6:06 pm

Mijn bestanden/foto's zijn dus te groot. Ik vermoed dat er meer gebruikers hiermee te maken krijgen.
Hoe is dit op te lossen :?:
Safrane3.0V6 Init.Paris'97 2007 (inmiddels donor)
Saf Baccara Biturbo '95 2010: 39 dkm, 018: 101
Saf Baccara Biturbo '94 2010:146 dkm, 018: 209
Saf RXE Biturbo '94 2015 (donor)
25 V6 Inj '90 2003 300 dkm
25 Turbo D '85 1991 400 dkm

Gebruikersavatar
AS1 (Anne)
Administrator
Berichten: 3528
Lid geworden op: za mar 24, 2007 12:25 pm
Locatie: België

Re: foto's plaatsen

Bericht door AS1 (Anne) » vr nov 30, 2018 7:10 pm

De standaard max. grootte is 1 Mb. Hoe groot is jouw foto wel niet? Formaat en aantal Mb?
1989 R25 V6 Injection LPG @339k (motor 140k)
1993 Clio 1.4 RN @177k

Gebruikersavatar
Jack de zeeuw
Berichten: 2337
Lid geworden op: di jan 12, 2010 9:01 pm
Locatie: IJzendijke,Zeeuws Vlaanderen

Re: foto's plaatsen

Bericht door Jack de zeeuw » do dec 06, 2018 5:11 pm

Daar heb ik nog nooit naar gekeken maar ik zie dat er een grote variatie inzit :

grootte van 72 kB tot 5,75 MB
afmeting van 428 x 321 tot 4+08 x 2592

Is daarvoor een programma verkrijgbaar om dit aan te passen ?
En is dit instelbaar op telefoon of camera ?
Ik ben daarin een behoorlijke leek, heb dit ook nog nooit voorhanden gehad want tot nu is foto's plaatsen op dit forum altijd nog gelukt.
Daarom is het me waarschijnlijk ook nog nooit gelukt om op het 25-forum of bij de RTC een foto te plaatsen. Dat zal wel hetzelfde probleem zijn. :cry:
Safrane3.0V6 Init.Paris'97 2007 (inmiddels donor)
Saf Baccara Biturbo '95 2010: 39 dkm, 018: 101
Saf Baccara Biturbo '94 2010:146 dkm, 018: 209
Saf RXE Biturbo '94 2015 (donor)
25 V6 Inj '90 2003 300 dkm
25 Turbo D '85 1991 400 dkm

Gebruikersavatar
Gunther
Administrator
Berichten: 2085
Lid geworden op: wo sep 15, 2004 9:02 am
Locatie: Meeuwen

Re: foto's plaatsen

Bericht door Gunther » do dec 06, 2018 8:55 pm

Jack de zeeuw schreef:
do dec 06, 2018 5:11 pm
En is dit instelbaar op telefoon of camera ?
Ik gebruik altijd IrfanView, https://www.irfanview.com/
Volvo S60 D3 Summum 2011
Toyota Yaris Full Hybrid 1.5 Aspiration 2014

Gebruikersavatar
Jack de zeeuw
Berichten: 2337
Lid geworden op: di jan 12, 2010 9:01 pm
Locatie: IJzendijke,Zeeuws Vlaanderen

Re: foto's plaatsen

Bericht door Jack de zeeuw » za dec 08, 2018 5:38 pm

Ga ik proberen, anders wordt het hier wel echt fotoloos :wink:
Safrane3.0V6 Init.Paris'97 2007 (inmiddels donor)
Saf Baccara Biturbo '95 2010: 39 dkm, 018: 101
Saf Baccara Biturbo '94 2010:146 dkm, 018: 209
Saf RXE Biturbo '94 2015 (donor)
25 V6 Inj '90 2003 300 dkm
25 Turbo D '85 1991 400 dkm

Plaats reactie