Pagina 1 van 1

Aangeboden: Laswerk.

Geplaatst: 31 mei 2019, 17:38
door Paul14
Hallo,

Ik neem een garagebedrijfje over in Heinkenszand. De werkzaamheden zijn o.a. laswerk. Aangezien veel Safranes ten onder gaan aan roest is het wellicht een idee om eens langs te komen voordat je de auto naar de sloop brengt.

Preventie is natuurlijk ook mogelijk. Er zijn twee bruggen, een tweekoloms en een vierkoloms. DHZ-en is ook mogelijk.

Ik word eigenaar, ik ben het nog niet. Dus voorlopig heb ik nog te maken met de huidige eigenaar. Dat houdt in dat aangeboden werk wel in overleg met hem gaat.

Groetjes, Paul

Re: Aangeboden: Laswerk.

Geplaatst: 31 mei 2019, 23:55
door Jack de zeeuw
Goed om te weten :wink:

Re: Aangeboden: Laswerk.

Geplaatst: 15 jul 2019, 13:51
door Hans2
Paul,

ik las je bericht over je overname van een garagebedrijf in Heinkenszand. Ik woon in Middelburg en zou wel een keer gebruik willen maken van één van de bruggen voor mijn Vel Satis. Heb jaren Safrane gereden maar na een korte overstap naar Citroën toch weer bij Renault uitgekomen. Het gaat niet om laswerk maar inspectie ophanging etc. en gewoon onderhoud. Heeft geen haast, maar als het goed is stuur ik je dan een PM.
Groet,

Hans

Re: Aangeboden: Laswerk.

Geplaatst: 20 jul 2019, 13:18
door Paul14
Hallo Hans,

Ja hoor, dat is prima. Ik ben pas eind van het jaar/begin volgend jaar de eigenaar van de garage dus tot die tijd zal ik alles via de huidige eigenaar moeten spelen. Er staan momenteel maar twee bruggen en die zijn meestal alle twee in gebruik, dus reserveer ruim van tevoren. Wanneer ik zo lees wat je zou willen gaan doen, praat je waarschijnlijk over 1 a 2 dagdelen. Dat is vaak wel in te passen. In de toekomst wil ik het aantal bruggen gaan uitbreiden. Dan is het allemaal wat makkelijker in te plannen.

Groetjes, Paul